Schadeherstel

Schade aan uw auto komt altijd onverwacht. Of u  hiervoor zelf verantwoordelijk bent of dat het door toedoen van een ander is; hopelijk bent u zelf ongeschonden gebleven. Schade komt altijd ongelegen , het belemmert u in uw mobiliteit. Wij zijn ons daarvan bewust en bieden daarom altijd een gratis leenauto en zullen de schade zo snel mogelijk repareren zodat u spoedig weer met uw eigen auto de weg op kunt.

Een vervelende bijkomstigheid is dat schade aan uw auto altijd financiele consequenties heeft. Om het voor u zo voordelig mogelijk te houden proberen wij een zo passend mogelijke oplossing te zoeken. Er zijn namelijk diverse reparatie methodes. Elk met hun eigen mogelijkheden en daarbij horende kosten. In overleg met u proberen wij altijd tot een zo goed mogelijke oplossing te komen zodat u achteraf nooit voor onvoorziene kosten komt te staan. En het maakt niet uit bij welke maatschappij uw auto is verzekerd. Wij repareren namelijk voor alle verzekeringsmaatschappijen.

Dat kwaliteit voorop staat mag duidelijk zijn. Wij beschikken over de nieuwste technieken en uiteraad milieuvriendelijke lakken om een zo goed mogelijk eindresultaat te kunnen realiseren.Zo maken wij bijvoorbeeld gebruik van een kleurenscanner. Hiermee kunnen wij de kleur van uw auto exact namaken waardoor kleurverschil na overspuiten voorkomen kan worden .